6 de febrer del 2021

LA LLUNETA VISITA L'ESCOLA

Fa uns dies a l'Escola vam tenir una visita molt desitjada: ens va visitar la Lluneta, filla de la Lluna Plena i amiga de la Ratoliva!

La Lluneta va visitar les classes de Picarols, Estornells i Gegants i també les de Primer i Segon. Sempre amb amb distància i mascareta (una mascareta per cert igual de "galàctica" que el seu vestit!).

Com sempre, la Lluneta va venir carregada de llibres engrescadors: 

Per a les classes d'Educació Infantil va portar llibres que ens conviden a obrir bé els ulls, alguns en forma de joc; I a les de Cicle Inicial amb llibres sobre l'amor als llibres i la lectura.

Gràcies a l'inestimable feina de la Dolors (que malgrat aquest curs no ens pot visitar tan sovint com voldríem, continua colaborant des de casa seva) ja els tenim tots catalogats perquè pugueu demanar-los en préstec per a les vostres biblioteques d'aula o perquè pugueu gaudir, també a casa, d'aquests llibres tan especials banyats per la llum de la lluna.

Us en deixem els títols i també un recull d'algunes imatges d'aquesta visita tan especial que la Covid19 no ens ha pogut arrabassar.

LLIBRES DE LA LLUNETA PER A EDUCACIÓ INFANTIL


LLIBRES DE LA LLUNETA PER AL CICLE INICIAL



ALGUNES IMATGES DE LA VISITA DE LA LLUNETA
La Lluneta a Picarols

La Lluneta a Estornells

La Lluneta a Gegants

La Lluneta a Primer

La Lluneta a Segon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada