11 de maig del 2012

Lectures recomanades des de 4t

El Marc ens recomana Les aventures del capità Calçotets


PILKEY, Dav. Les aventures del capità Calçotets. Barcelona: Cruïlla, 2007


En Jordi i l'Oriol s'ho passen bomba fent bromes i escrivint i dibuixant còmics protagonitzats pel Capità Calçotets, però al senyor Grabulós, el director de l'escola, no li agraden ni les bromes ni els còmics. Per això ha preparat un pla per enxampar els dos nois i posar fi a les seves gracietes


La Sara, l'Angie, la Laia i la Nirina estan entusiasmades amb els llibres de l'Ottolina !!!RIDDELL, Chris. Ottolina i la gata groga. Barcelona: Cruïlla, 2008
Els pares de l'Ottolina sempre són de viatge i ella viu amb un ésser pelut molt simpàtic. Entre tots dos es fan un fart de riure i desemmascaren una banda de lladres de gossos.

RIDDELL, Chris. Ottolina va a l'escola. Barcelona: Cruïlla, 2009
Els pares de l'Ottolina sempre són de viatge i ella ha d'anar a un internat amb el seu estimat senyor Munroe, un ésser pelut molt simpàtic. Però resulta que l'internat és una escola encantada! A dins del llibre hi ha un sobre amb insígnies retallables.

RIDDELL, Chris. Ottolina al mar. Barcelona: Cruïlla, 2010
El senyor Munroe ha desaparegut i l’Ottolina travessa el mar en tota mena d’embarcacions, per anar-lo a buscar.

 A l'Aina li ha agradat molt Ingo y Drago i ens els recomanaLOBE, Mira. Ingo y Drago. Madrid: SM, 2004 (Barco de vapor)

Al buscar la pelota que ha perdido en el parque, Ingo encuentra un huevo enorme. Se lo lleva a casa y lo cuida hasta que de él nace un pequeño dragón, Drago. Toda la familia de Ingo se encariña con él, pero según va creciendo a toda velocidad, se convierte en un problema. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada