10 de maig del 2012

Lectures recomanades des de 6è...


El Jaume diu que va començar a llegir  HOAX i no podia parar !!!MÀRQUEZ, Eduard. Hoax. Barcelona: Cruïlla, 2000 (El vaixell de vapor)

Quan l'Eloi i la Maria volen provar d'anar amb un coet en el parc d'atraccions, poc s'imaginen que comencen una aventura en la qual coneixeran un ogre galàctic, hauran de tastar sopa d'ortigues amb gust de maduixes i defensar-se d'uns esquirols d'última generació.
El Joan ha llegit el llibre LA INVENCIÓ DE L'HUGO CABRET i ara té moltes ganes de veure la pel·lícula!!!SELZNICK, Brian. La invenció de l'Hugo Cabret. Barcelona: Cruïlla, 2007

L'Hugo és un noiet orfe que malviu amagat en una estació de París. La seva dèria és reparar un autòmat que havia trobat el seu pare i que representa un home assegut en un escriptori. Quan aconsegueix fer-lo funcionar, però, el noi queda glaçat. Quina relació té el dibuix que ha fet la figura mecànica amb el vell sorrut de la parada de joguines de l'estació? Amb l'ajuda de la Isabelle, la fillola del vell, l'Hugo farà un descobriment sorprenent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada