26 de gener del 2013

Ània, la veterinària de la Ratoliva ens visita


El dijous passat ens va visitar l'Ània, la veterinària de la Ratoliva. 
Com cada any arriba amb una proposta de taller de contes per als nens i nenes d'educació infantil i una altra per als de cicle inicial: els presenta, hi juga i en motiva la lectura. 
Després deixa els contes a la biblioteca de l'escola, on els podreu veure a l'expositor de novetats a partir de la propera setmana.
Aquesta és una activitat que forma part del Pla d'Animació a la Lectura (PAL) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per a les escoles de la ciutat.


ELS LLIBRES DEL TALLER D'EDUCACIÓ INFANTIL



Un llibre il·lustrat i ple de color. 
Un conte que, amb unes il·lustracions molt divertides, ajudarà els més petits a aprendre a comptar.




Un conte curiós i divertit sobre mitjons, on cada mitjó és diferent, amb textures diferents i també pertany a un personatge diferent. Per descobrir com és el mitjó de la fada, del pirata, el llop... Personatge de contes que, els més petits, aniran descobrint gràcies als seus mitjons.







Un llibre d'observació i atenció que, a cada pàgina, dóna instruccions al lector sobre què ha de fer.
Per jugar i gaudir junts amb un llibre màgic.







ELS LLIBRES DEL TALLER DE CICLE INICIAL


La bruixa Leotarda era una bruixa com una altra qualsevol. Compartia casa amb una òliba, dues sargantanes, tres gats, quatre aranyes i cinc ratolins. Però se sentia sola. Molt sola. Increïblement sola...










Al bosc de Socapudenta viu la bruixa Lletjards, presumida i lletja com ella sola. La bruixa Lletjards ha encantat diversos visitants, però aquests han ideat un pla ben divertit per tal de desempallegar-se d’ella i tornar a la seva aparença.







La bruixa Brunilda viu en una casa negra on tot és de color negre, inclús en Bru, el gat de 
la bruixa Brunilda, que tan sols té els ulls de color verd. És tant negre, que quan dorm i té els ulls tancats la Brunilda no el veu i s'entrebanca amb ell per tot arreu...














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada