18 d’abril del 2013

Iu, la detectiu visita l'escola

Aquest matí els nens i les nenes de les classes de 3r i 4t han rebut la visita de l'Iu, la detectiu de les biblioteques de Vilanova.

Com sempre els ha demanat ajuda per resoldre el misteriós cas que està investigant: el segrest d'un importantíssim investigador, descobridor de la màquina del temps, el professor Kurt Devista.

I també, com sempre, la investigació s'ha basat en els llibres que ens després en ha regalat per la biblioteca de l'escola.




Un llibre per a tots els qui vulguin conèixer alguns dels invents més importants del món: les eines i la roda, l’escriptura i la impremta, la màquina de vapor, el tren, el submarí, el telèfon, el cinema, l’automòbil, el globus i l’avió, les vacunes i la penicil·lina, els coets espacials, el xip...En cada doble pàgina hi ha amagats sis objectes per descobrir, i també inventors i els seus invents!


Hi ha molts tipus d'invents: invents fàcils i difícils, importants o insignificants, per fer riure o per fer plorar, que curen o que maten; hi ha invents que ens ajuden a ser feliços i invents que ni tan sols ho intenten.
Amb aquest llibre tindràs l'oportunitat de pensar sense límits en el teu propi invent.
Recull d'invents del professor Franz de Copenhaguen que es varen publicar a el TBO entre els anys 1940 i 1980.
Eren invents que donaven una visió humorística de la vida quatidiana de l'època.
Es tracta, doncs, d'invents esbojarrats, de màquines estrafolàries, enginyoses i divertides. 














L'IU A LA CLASSE DE 3r



L'IU A LA CLASSE DE 4t




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada