24 de maig del 2013

Lectures recomanades des de 4t


A la sessió de biblioteca d'aquesta de setmana, els nens i les nenes de la classe de quart han presentat i recomanat aquests llibres.



La Júlia ens recomana:

CASAS, Lola. Desde la finestra. Barcelona: Baula, 2002

Mirar el món des d’una finestra és una manera atraient i divertida d’observar les històries i els tràfecs de les persones i dels llocs amb els quals convivim. Una finestra és un marc ideal per descobrir de forma poètica la vida que ens envolta.









L'Andrea ens recomana:

MARSOTTO, Aurora. Los secretos de la bailarina. Barcelona: La Galera, 2011

Los secretos de la bailarina és un titol especial de la col·lecció Escuela de danza que, a més d'explicar una nova aventura de la Violeta i els seus amics, ofereix continguts extres dedicats als ballets més famosos de tots els temps: història, vestuari, intèrprets més rellevants i passos més dificils. 









L'Anna ens recomana:

MARTIN, Andreu. Com vam caçar l'home llop. Barcelona: Columna, 2000


L'home llop és un home o una dona que, a causa d'un malefici, es transforma en llop
les nits de lluna plena. L'única forma de matar-lo és fent servir bales de plata, però fa una mica de pena perquè, normalment, és una  bona persona i es transforma en mosntre sense voler.






L'Iker ens recomana:
FRANQUIN, André. Los ladrones del marsupilami. Barcelona: ediciones Junior, 1987

Ya hace un tiempo que el Marsupilami vive en el zoo, pero no parece que sea muy feliz, carente de la energía con la que Spirou y Fantasio lo conocieron, estos dos deciden devolverlo a su selva natal. Pero cuando se deciden hacerlo, el director del zoo les notifica que el Marsupilami ha muerto, pero lo más grave es cuando descubren que alguien se ha llevado el cuerpo del pobre animalito, un ladrón que consigue huir del zoo gracias a su excelente forma física. Será entonces cuando nuestros héroes decidan  seguir la pista del ladrón del Marsupilami.

4 comentaris:

  1. Hola soc la Nerea i vui dir que me entren ganes de llegir el conte de la escola de dançe.

    ResponElimina
  2. Hola Iker soc el Dídac. Jo vull dir que has presentat bé el llibre "Los ladrones del Marsupilami" El unic que estaves una mica nerviós.

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Paula.
    El llibre que ha presentat l'Andrea jo no l'he llegit però m'han agafat ganes de llegir-lo.

    ResponElimina
  4. Hola sóc la Laia i vull dir que jo he llegit el llibre Escuela de danza. Los secretos de la bailarina i crec que l' Andrea l’ha presentat molt bé.

    ResponElimina