10 de maig del 2013

Llibres recomanats per...

A la sessió de biblioteca d'aquest matí amb el grup de 5è, la Yichu i la Nirina ens han recomanat aquests llibres:


PULLMAN, Phillip. Lila i el secret dels focs. Alzira: Bromera, 2006

«Vols ser una bona pirotècnica? Camina sobre les meues flames!» Aquesta és la gran prova que el Dimoni del Foc planteja a Lila: si supera el repte, aconseguirà el sofre reial que li permetrà descobrir l’art sagrat de la pirotècnia. Aconseguirà Lila sobreviure sense sucumbir a les flames? Coratge no li’n falta, i així ho demostra en l’aventura trepidant i arriscada que emprén per a fer realitat el seu somni. Sort que té l’ajuda incondicional del seu amic Chulak i la de Hamlet, l’elefant blanc del rei.



DAHL, Roald. Matilda. Barcelona: Empúries, 2009

Matilda és una nena prodigi, molt intel·ligent i sensible. Abans de complir cinc anys, ja havia llegit Dickens i Hemingway, Kipling i Steinbeck, i els seus pares la tracten més aviat com una nosa. Però quan a l´escola es troba enfrontada a un perill molt greu, Matilda descobreix que té uns poders psíquics extraordinaris que li permeten salvar 
l´escola i, sobretot, la seva estimada mestra, Miss Honey.

6 comentaris:

  1. La Yichu surt al youtube, molt be ho heu fet les dues.

    ResponElimina
  2. Les presentacions molt be.

    ResponElimina
  3. molt be Nirina la teva presentacio m'an donat ganas de llegir aquet llibreee felicitats i molt be espero que m´agradi tant com tu petons!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Avui tota la classe hem visualitzat els videos de la Nirina i de la Yichu. Ens han agradat molt.Les presentacions dels llibres estan molt ben fetes i ens han agafat ganes de llegir-los.

    ResponElimina
  5. Hola sóc la Paula,jo vull comentar el llibre LILA I EL SECRET DELS FOCS. Volia dir que m'ha agradat molt i que m'han agafat ganes de llegir-lo. Adeu!

    ResponElimina
  6. Hola soc la Nirina. Jo tambe he llegit el llibre Lila i el secret dels focs i estic d'acord amb la Yichu.
    Us el recomano perquè val la pena llegir-lo.

    ResponElimina