31 de març del 2019

Novetats al servei de préstec


Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió de Biblioteca de l'Escola us volem informar que després d’una tasca de catalogació, ja podeu consultar i agafar en préstec qualsevol de les revistes disponibles, tant pels nens i nenes com per les famílies.
Revistes per a nens i nenes:

- Piu – Piu: és la primera revista en català per a nens i nenes de 0 a 5 anys que compta amb l'assessorament de «Nascuts per Llegir», que donem eines a les famílies i educadors i educadores, per tal que la lectura sigui un estímul i un fet plaent i enriquidor.


- Tatano: és una revista infantil en català, destinada als nens i nenes d'entre 4 i 8 anys, que es troben en les primeres etapes d'aprenentatge de la lectura. La principal intenció d'aquesta revista és donar material fàcil, assequible i divertit perquè els més petits i les més petites tinguin gust per la lectura i l'escriptura en llengua catalana. 

- Reporter Doc: La revista per descobrir el món. A partir dels 9 anys, els nois i noies volen trobar per si mateixos les respostes a les seves preguntes i comprendre el món on viuen. Reporter Doc convida a conèixer i explorar els temes que els apassionen: ciència, natura, història, món... Imatges espectaculars, textos accessibles, rigor, creativitat, originalitat, humor, valors... al servei del coneixement i de lectura agradable.


- I love English Junior: és una revista per a prendre anglès de manera divertida, a través de temes i imatges apassionants. Dirigida per a alumnat a partir de 9 anys amb un nivell bàsic d’anglès. Cada exemplar compta amb un CD d’audio amb la gravació íntegra de la revista.






- Cavall Fort: és una revista quinzenal en llengua catalana i de còmic en català, destinada a infants i joves. Segueix un model allunyat del consumisme i de les capçaleres que funcionen com a activitat comercial.
 




Revistes per a les famílies:

- Descobrir Catalunya: és una revista de turisme i viatges en llengua catalana, de periodicitat mensual. És una revista de referència pel turisme interior de Catalunya. Es caracteritza per la fotografia de qualitat i ofereix reportatges sobre tota la geografia catalana. Els seus articles tracten una àmplia varietat temàtica que inclou, entre d'altres, la descripció de paisatges, rutes, festes, pobles, tradicions, patrimoni, gent, gastronomia i natura.



- Descobrir Experiències: neix a partir de la revista “Descobrir Catalunya”. Consta de dues publicacions anuals i ens presenta festes, tradicions, indrets especials de tot el territori Català. Hi trobareu reportatges interessants que aprofundeixen en temes relacionats a l’entorn proper. Ens proposta un reguitzell d’experiències per gaudir de manera individual, en parella o en família.

- Viure en família: és una revista que tracta de tot allò que interessa a les famílies i a tothom qui viu amb nens i nenes de qualsevol edat, des de l'embaràs fins a la preadolescència. Temes permanentment actualitzats relatius a salut, alimentació, educació, psicologia, lleure, cultura escrits per professionals de la infància i per pares i mares experimentats.


- Guix d'infantil: és una revista divulgativa adient pel professorat i qualsevol persona interessada en l'educació, identificant-se amb una línia de reflexió plural i oberta. És una eina professional de coneixement, comunicació i d'acció, que permet estar al dia i resoldre els problemes pràctics i teòrics a l'aula.


- Faristol: és una revista especialitzada en literatura infantil i juvenil de llengua catalana editada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Clijcat). Conté informació, anàlisis, articles d’especialistes, notícies i crítiques de novetats.



Tots els exemplars estan introduïts al catàleg i podeu consultar-ne els temes principals a través de la web de la Biblioteca: http://blocteka.blogspot.com  i saber si estan disponibles.
Cal que cliqueu a ePèrgam i accedireu al catàleg.

Us poden ser molt útils per a la preparació de les conferències d'aula o pel gaudir en família.

Moltes gràcies,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada