9 de maig del 2019

L'alumnat de 5è recomana (II)

Al llarg del tercer trimestre, l'alumnat de 5è recomana llibres que s'han llegit i volen compartir amb l'alumnat i famílies de l'Escola:



01. La Sílvia, l'Aitana i el Joan recomana "Los secretos de youtube", de TheGrefg.

Aquest llibre està escrit per un youtuber amb més de 6'5 milipons de suscriptors. Comparteix les reflexions sobre la plataforma Youtube. Ventatges i inconvenients de ser una estrella del Youtube, les raons de l'èxit, però també l'antídot contra la frustració quan les coses no surten com volem. En aquest llibre trobareu la resposta a moltes preguntes i els consells d'un expert per tal de tenir clares les coses a Youtube. 









02. L'Alan recomana "Diario de un aldeano superpringao", de Erik Gunnar Tarrot.

L'aprenentatge de "Pánfilo" segueix el seu curs a l'institut de Minecraftia. Entre l'adopció d'un nadó slime, l'aparició de la misteriosa Alícia, i una aliança totalment inesperada, no hi ha temps per a perdre! El bosc no deixa de crèixer... El protagonista de la història haurà de mostrar tot el seu coratge. 





03. La Carla recomana "los mejores juegos para tus vacaciones", de Gerónimo Stilton.

Per l'aniversari de la tieta Lupa s'havia organitzat una excursió a la montanya, amb tota la família Stilton. En aquest llibre trobareu moltes idees per a divertir-vos durant les vacances: a l'aire lliure o a casa, sols/es o en companyia.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada