11 de desembre del 2020

NOVETATS DESEMBRE

Us presentem algunes de les novetats més destacades del mes de Desembre. No us les perdeu!

LLIBRES DE CONEIXEMENTS


Per aprofondir en el coneixement del món del cinema i de la seva història. Per conèixer tot allò que s'amaga darrera la pantalla!

Un llibre que ens ensenya a estimar i acceptar el cos que tenim, i a comprendre que som més que el nostre cos.

Aquest llibre respon sense embuts i tenint en compte la diversitat de la nostra societat actual,  les preguntes que es plantegen tots els infants sobre com es fan i com neixen els bebès.


LLIBRES DE FICCIÓ


Una deliciosa  faula contemporània sobre la felicitat en la qual no hi falten ni la moralitat ni l'humor.

Un divertit llibre per descobrir i jugar a inventar animals sorprenents .Molsa és una història amistat. La història d'un gos que no comprèn perquè hi ha guerres i que, després d'un bombardeig, busca desesperadament la família amb la quan vivia.
És el segon llibre de la col·lecció Anna Dédalus detectiu. Una bona col·lecció de llibres presenten històries amb molt de misteri combinant el text narratiu i el còmic.
Aquest llibre parla de que les persones som un compendi de moltes coses, de vegades contradictòries i oposades... Per reflexionar sobre qui i com som.


Un conte rimat que explica que li va passar a en Tomàs, un nen a qui li agradava molt fer bromes a tothom.

REVISTES INFANTILS


Aquest número de la revista conté un interessant reportatge sobre la civilització asteca i també sobre la pintura de Miquel Àngels a la Capella Sixtina.En aquest número hi trobareu un bon reportatge sobre els bandolers i també un altre sobre el poder de les màscares en la cultura africana.
Conté un reportatge molt complet sobre l'evolució de l' escola a través del temps.

Amb un reportatge extens i molt interessant sobre la nostra alimentació i el procés digestiu.

En aquest número hi trobareu un reportatge interessant sobre la mort i les ceremonies de comiat que té cada cultura.

En aquest número podreu conèixer bé la Teresa Duran, escriptora, il·lustradora i molt més. També hi trobareu un reportatge sobre la pintura i el menjar.


En aquest número hi trobareu un reportatge sobre els plàstics i podreu conèixer un munt de coses sobre les campanes.Aquest número ens explica una bonica història sobre un arbre de Nadal.

A més de jocs, cançons i contes també hi trobareu informació sobre els bolets i els isards.
REVISTES PER A ADULTS


Es tracta d'un dossier editat per la Generalitat de Catalunya sobre productes alimentaris del territori, de proximitat i qualitat. Conté nombroses receptes de cuina.
Conté reportatges sobre les fonts del Montseny, la tardor al Pirineu i les Terres de Lleida, els dinosaures de Fumanya...

En aquest número hi ha informació sobre la vergonya dels infants, pantalles, si o no?, conviure amb els polls, com és el joc dels infants d'1 a 3 anys, etc.
Conté un ampli article sobre la vida quotidiana i les rutines en l'educació dels infants.

LLIBRES PER A ADULTS


Un llbre per gaudir compartint els jocs que, des de sempre, s'han jugat a tots els racons del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada