12 d’abril del 2021

MÉS NOVETATS!


ELS LLIBRES QUE L'IU DETECTIU VA PORTAR A CICLE SUPERIOR


Fuerte, suave, murmurado

Aquest magnific àlbum ens descobreix els secrets del so, les seves qualitats, l'acústica...però també la importància del silenci i del llenguatge i la comunicació.






Les millors il·lusions òptiques

Aquest llibre ens presenta una col·lecció estimulant d'il·lusions òptiques increïbles i experiments sorprenents amb què podrem posar a prova el nostre cervell o el de les nosta família i amistats.






Olor animal

Un llibre que ens permet descobrir com  funciona i com n'és de fascinant l'olfacte animal.






REVISTES INFANTILS


Reporter DOC núm. 286

En aquest número del mes de març hi trobareu, entre altre, un reportatge sobre com és la vida actual dels nens i nenes  a l'Àfrica, un còmic de la biografia de Nelson Mandela o un reportatge sobre els cocodrils.





Cavall Fort núm. 1407

A la revista de la 1a quinzena del març hi trobareu, entre altres,  un reportatge sobre els flamencs i també  podreu conèixer la història de l'Ousman Umar que va arribar a Barcelona després de travessar el desert a peu i l'oceà en pastera.





El Tatano núm. 183

A la revista del mes de març hi trobareu informació i entreteniments sobre la Prehsitòria.


LLIBRES INFANTILS DE CONEIXEMENTS 


No llepis aquest llibre

Un llibre de primers coneixement per a comprendre que són els microbis, els virus, les bactèries, etc a través d'uns divertits personatges però també de sorprenents imatges de microcopi electrònic de superficies que tenim molt a prop i que mai mès no podrem mirar com abans!





LLIBRES INFANTILS DE FICCIÓ


De pressa, de pressa!

Un conte per llegir de pressa, de pressa la primera meitat... i molt a poc a poc la segona. I  també per reflexionar sobre la necessitat d'aturar el ritme trepidant del dia a dia i parar-nos a badar amb les petites coses.



La gata i el ratolí

Un conte acumulatiu amb molts animals!






En Pol no vol estar sol

En Pol és molt tímid i sempre està sol... Un conte per parlar sobre la timidesa dels infants més petits.






Ha arribat la primavera

En aquest conte, l'arribada de la primavera, dóna una bona idea al petit Llop per a solucionar el problema de la senyora Ossa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada