23 de setembre del 2021

AIXEQUEM EL VOL!

 


Amb moltes ganes i il·lusió aixequem el vol d'un nou curs que ens permetrà recuperar algunes de les activitats que la pandèmia ens havia obligat a aturar. La més important i que més ens emociona és que les nenes i nens podran tornar a entrar a fer les sessions de biblioteca en horari escolar i hi podran remenar llibres amb llibertat (i amb les mans netes, per descomptat!).

Tot i que les circumstàncies encara no ens permeten recuperar el servei de biblioteca extraescolar o l'hora el conte tal com hi estàvem acostumades, estarem pendents de poder-les recuperar o adaptar així que sigui possible.

A partir del proper dilluns 27 de setembre reactivem el servei de préstec que continuarà funcionant com el curs passat o bé en format digital a través de la "bústia de préstec" de Blocteka. També a través de les butlletes que nenes i nens trobaran a la biblioteca de la seva aula o, com a novetat d'aquest curs, a la biblioteca de l'escola,  i que cal que dipositeu a la bústia verda del pati (a la paret de davant de les taules de picnic).
El personal de biblioteca de l'AFA (Maria), gràcies al qual aquest servei no ha deixat de funcionar malgrat la pandèmia, us farà arribar el material que demaneu a la caixeta de préstec que hi ha a l'aula del vostre fill/a.

Us convidem a seguir-nos a les xarxes per estar al corrent de les novetats i d'allò que aquest curs tornarà a passar a la biblioteca durant el viatge que ara comencem. 

Amunt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada