7 de desembre del 2018

Cinema a la biblioteca


Donada la bona acollida d'aquesta activitat en la seva darrera edició i la demanda explícita d'algunes famílies de repetir-la, aquest curs  iniciem un cicle de sessions de "Bibliocinema" a la biblioteca de l'Escola en horari extraescolar, organitzades conjuntament entre  l'A.F.A i la Comissió de mestres de Biblioteca. 

N'hi haurà tres durant el curs, coincidint amb el final de cada trimestre, i tindran l'objectiu de poder gaudir en família i/o amb els companys i companyes d'escola (només les nenes i nens a partir de tercer podran assistir-hi totes soles) d'una estona de cinema de qualitat tant pel que fa al llenguatge audiovisual com al seu vessant educatiu.

La primera sessió serà el dimecres 19 de desembre a les 17 h. i hi podrem veure i comentar la pel·lícula  de Hayao Miyazaki  "EL MEU VEÍ TOTORO"




A través d'aquesta pel·lícula coneixerem un tipus d'ANIME (cinema d'animació de producció japonesa) allunyat de les estructures més comercials, però que gràcies a la qualitat dels seus dibuixos i la seva música,  la seva manera de narrar històries de la vida quotidiana envoltant-les d'elements màgics i  transmissió de valors com l'amistat o l'ecologia;  cada cop té més seguidors i comença a ser un tipus de cinema de culte per a petits i grans.

En motiu d'aquesta projecció Escola i AFA hem volgut ampliar el fons d'aquest tipus de cinema amb altres títols:

  • Arrietty y el mundo de los diminutos
  • El castillo en el cielo
  • Nicky, la aprendiz de bruja
  • Ponyo al penya-segat
  • La tumba de las luciérnagas
  • Your name

"EL MEU VEÍ TOTORO" està classificada per a tots els públics i poden gaudir-ne tant nenes i nens d'Educació Infantil (que puguin mantenir l'atenció en una sessió d'una durada d'aprox 1h 30m), com els de Cicle Inicial i tots aquells de cicles superiors que els agradi un cinema tranquil, amb elements de fantasia o que estiguin interessats en la cultura japonesa.

L'entrada a la sessió és gratuïta però donat que l'aforament està limitat a 70 places caldrà recollir les entrades prèviament a la biblioteca  la setmana del 10 al 14 de desembre de 16:30 a 17:30 h.

No us perdeu l'oportunitat de deixar entrar aquest entranyable personatge a la vostra família!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada