15 de desembre del 2018

L'escriptora Gemma Armengol visita les nenes i nens de segon



El passat dijous les nenes i nens de la classe de segon (Classe de Lego) van rebre una visita molt especial a la biblioteca de l'escola: L'escriptora Gemma Armengol, autora de la col·lecció "Les bestioles del jardí"que han estat llegint i treballant a la classe.

La Gemma els va demanar ajut per buscar un final a la darrera història protagonitzada per la marieta Antonieta en què ella i l'Òscar Julve (il·lustrador de la col·lecció) estan treballant. Amb les idees de tothom van inventar un desenllaç molt divertit per la darrera aventura d'aquesta colla d'animalons. 


Després d'ajudar-la van poder entrevistar la Gemma i preguntar-li sobre alguns aspectes de la seva vida i de la seva feina d'escriptora;  i també per descobrir alguns secrets d'aquesta col·lecció de l'editorial Ànimallibres que està ajudant les nenes i nens de segon a gaudir i a  agafar embranzida en lectura (en lletra lligada!)


Per acabar van obsequiar la Gemma amb dibuixos de "les bestioles" fets a la classe, i van fer-se una foto de record de la seva visita on no hi podia faltar la Teka que, aquests dies, si passeu per la biblioteca us mostrarà una selecció d'aquesta col·lecció de llibres.







Gràcies, Gemma!

1 comentari:

  1. Moltes gràcies, nens i nenes de la classe de Lego, vaig passar una estona divertidíssima i em vaig endur uns dibuixos de les bestioles espectaculaaaaaaaars!!!!! Petons rodons!!!!

    ResponElimina