14 de gener del 2019

LA LLUNETA ENS VISITA DE NOU!


El passat dijous va visitar-nos de nou la Lluneta, filla de la lluna plena, i va passar per les classes de Parvulari i Cicle Inicial amb la seva bossa carregada de llibres.

A les classes de Pìcarols, Estornells i Gegants ens va portar contes que parlen de l'hora d'anar a dormir i ens va explicar el de "Molt adormit, molt despert" amb el què ens va fer passar una estona molt divertida.

A la classe de Volcans i de Lego hi va portar contes de superheroïnes i superherois. Vam jugar per una estona a ser-ho nosaltres i a inventar quins serien els nostres superpoders.

En acabar de passar per les classes la Lluneta va passar per la Biblioteca a fer una visita a la seva amiga Teka i a deixar els llibres que havia portat per tal que en puguem gaudir totes i tots; podeu trobar-los exposats a la biblioteca i més endavant podreu demanar-los en préstec (si us n'interessa algun en concret, però, ja en podeu fer una reserva!).

cliqueu sobre la imatge per veure més fotos


Aquesta activitat, que és gratuïta,  s'emmarca en les activitats del PAL (Pla d'Animació a la Lectura) que organitza l'Ajuntament de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada