22 d’octubre del 2020

ARRENQUEM MALGRAT LA COVID!


Des de la Comissió de Biblioteca,  tant  l'AFA i el seu personal,  com les mestres,  ja fa dies que estem treballant perquè , malgrat la COVID ens ho posi molt difícil,  la "maquinària" de la nostra Biblioteca es posi en marxa.

Després d'un temps d'invertir grans dosi d'enginy i imaginació,  ara ja podem dir que tots els engranatges estan a punt per emprendre el nou viatge d'aquest curs. I, malgrat el viatge  es presenta ple d'incerteses i de canvis, cal dir que portem les maletes plenes d'il·lusió  i de ganes de superar amb èxit aquest repte. Ens hi acompanyeu?

Pel camí podrem continuar gaudint de bones històries i aprenent moltes coses del món que ens envolta gràcies al tot el material que tenim a la biblioteca i del què podrem disposar tant a les aules de l'Escola com a les nostres cases, gràcies al NOU SERVEI DE PŔESTEC.  

Ah, i al llarg d'aquest viatge anirem incorporant nou material que podreu conéixer a través de la PRESTATGERIA DE LES NOVETATS que estarà situada a l'exterior de la Biblioteca , però també a les nostres xarxes socials (BlocTeka, Facebook i el nostre perfil d'Instagram). No oblideu que si un material us fa el pes en podeu demanar en PRÉSTEC i us el farem arribar tan aviat com sigui possible!

Un cop al mes també podrem continuar gaudint de la nostra esperada HORA DEL CONTE ja que, després de valorar la possibilitat de fer-ho en altres formats, hem optat per fer-la de manera digital a través del nostre canal de Youtube.  En breu us informarem de la primera hora del conte d'aquest curs. Si us animeu a participar-hi d'una manera més activa hi sou totes i tots convidats (mares, pares, àvies, avis, mestres, alumnes...).Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través de blocteka@gmail.com.

Finalment, si us interessa aprofondir-hi més, us enllacem a una petita presentació on expliquem la importància del Projecte de Biblioteca per a la nostra Escola i com hem mirat de mantenir-lo al màxim perquè, malgrat la pandèmia,  pugui funcionar... A TOTA MÀQUINA!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada